ΕΜΕΙΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ WOKNROLL

Όλα ξεκίνησαν με τον Μαρίνο Τσιορβά που το πάθος του για ποιοτικό ασιατικό φαγητό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, δουλεύοντας στο εστιατόριο κινεζικής κουζίνας που διατηρούσε η οικογένειά του. Η επιθυμία του να επεκτείνει την οικογενειακή επιχείρηση σε ένα μέρος, όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να απολαύσουν τις τόσες πολλές δυνατότητες που είχε να προσφέρει το ασιατικό φαγητό, οδήγησε χρόνια αργότερα στη δημιουργία του WOKnROLL.

Έχοντας ταξιδέψει στην Ασία για ένα γαστρονομικό ταξίδι σε αγορές φαγητού και εστιατόρια, ο Μαρίνος έχει αποκτήσει την εμπειρία για να δημιουργήσει το τέλειο προϊόν που θα πρόσθετε αξία στο εστιατόριο που είχε σκοπό να δημιουργήσει.

Σήμερα, το WOKnROLL έχει καταφέρει να χτίσει τη φήμη ενός εστιατορίου υγιεινής ασιατικής κουζίνας υψηλής ποιότητας που δεν σταματά ποτέ να αμφισβητεί τους κανόνες και να δημιουργεί καινούριες γεύσεις. Όλα τα πιάτα αφηγούνται μια ιστορία: Αυτή του Eating Well Made Easy.

ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ
ΑΞΙΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ | ΥΛΙΚΑ

Πιστεύουμε ότι το ποιοτικό, νόστιμο και υγιεινό φαγητό πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο κάθε μέρα. Γι’ αυτό και φτιάχνουμε υγιεινά γεύματα, χρησιμοποιώντας φρέσκα και ποιοτικά υλικά, ώστε το φαγητό που τρώτε είναι αυτό που πρέπει να είναι.

Επιλέγουμε προσεκτικά ό,τι χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας και επιλέγουμε μόνο υλικά που παράγονται με ασφαλή και βιώσιμο τρόπο για να παρέχουν την καλύτερη διατροφική αξία.

eating-well

Τρώμε με μέτρο για τη
δική μας υγεία, αλλά και για την
υγεία του πλανήτη.

Καταναλώνουμε το γεύμα που μας
έχει περισσέψει την
επόμενη μέρα.

Κάνουμε την ανακύκλωση τρόπο
ζωής.

Επιλέγουμε την κομποστοποίηση των
υπολειμμάτων τροφίμων.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι πιο φανερές από ποτέ. Αλλά μαζί, μπορούμε να φέρουμε τη θετική αλλαγή εάν όλοι, επιχειρήσεις και κοινωνία, ενεργήσουμε συλλογικά και αναλάβουμε δράση.

Για να πετύχουμε τον στόχο για έναν πιο πράσινο, καθαρό και υγιή πλανήτη, το WOKnROLL έχει θέσει ως προτεραιότητα του να κάνει περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιλογές και να γίνει ένα ενεργειακά αποδοτικό εστιατόριο.  Ταυτόχρονα, ξεκίνησε την πρωτοβουλία Fight Waste για τη μείωση σπατάλης τροφίμων και απορριμμάτων σε εστιατόρια, υπεύθυνα για σχεδόν το 25% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Κάθε μέρα, ο καθένας μας, έχει την ευκαιρία να δράσει! Ας δράσουμε τώρα!