Το πάθος και η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικό και θρεπτικό φαγητό επιλέγοντας πάντα τα πιο φρέσκα υλικά.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους για τους οποίους το κάνουμε. Γι’ αυτό και μένουμε πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε να δημιουργούμε εύκολα, ποιοτικά και υγιεινά πιάτα που έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και στους γύρω μας κάθε μέρα.

Eating well made easy!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Διαλέγουμε τα υλικά μας προσεκτικά και συγκεντρώνουμε τις καλύτερες μαγειρικές ιδέες για να φτιάξουμε μοναδικές συνταγές. Το μενού μας αποτελείται από πιάτα που υπόσχονται να σας ικανοποιήσουν και να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Αυτό είναι το μυστικό του WOKnROLL.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε το πάθος μας για την υγιεινή ασιατική κουζίνα μέσω του εστιατορίου μας και των υπηρεσιών takeaway, delivery και catering, όλα με την ίδια δέσμευση.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον που αντιπροσωπεύει πιστά τις αξίες του εστιατορίου μας. Το μενού μας αποτελείται από πιάτα που προσφέρουν μια μοναδική και ξεχωριστή γευστική εμπειρία, με μια ομάδα που είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

TAKEAWAY & DELIVERY

Οι υπηρεσίες takeaway & delivery διαθέτουν το δικό τους ξεχωριστό μενού με πιάτα που μπορείτε να παραγγείλετε online μέσω της πλατφόρμα μας. Όλα μας τα πιάτα ετοιμάζονται και συσκευάζονται με μεγάλη φροντίδα για να απολαύσετε στο σπίτι ή το γραφείο στην καλύτερη τους δυνατή εκδοχή.

CATERING

Εστιάζοντας την προσοχή μας στους πελάτες μας, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών από πιάτα και υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε σας εκδήλωσης και πάρτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές μαγειρέματος και μια μεγάλη ποικιλία από υλικά και καρυκεύματα, τα πιάτα μας χαρακτηρίζονται από έντονες γεύσεις και διαφορετικές υφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Η ιαπωνική μας κουζίνα, με όλη την απλότητα και μοναδικότητα της, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σούσι, σασίμι και σαλάτες φτιαγμένα από φρέσκα και ποιοτικά υλικά για μια απολαυστική εμπειρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Για όσους αναζητούν νόστιμες αλλά πιο υγιεινές επιλογές, η κουζίνα υγιεινής διατροφής έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ανταποκρίνεται σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όλα μας τα γεύματα είναι χαμηλά σε θερμίδες και περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Το μενού μας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες σας. Διαθέτει πιάτα εμπνευσμένα από σύγχρονες μεθόδους μαγειρικής και δημιουργικούς συνδυασμούς, αναδεικνύοντας την ποιότητα και τη γεύση γαστρονομικής αριστείας.

WOKnROLLERS

Οι άνθρωποί μας είναι η ψυχή και η κινητήρια δύναμη πίσω από το WOKnROLL. Μια ομάδα από παθιασμένους ανθρώπους, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με αγάπη και φροντίδα.

JOIN THE TEAM
WOKnROLLERS_Panda