ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο Wok n Roll, η πρόσβαση σε καλό και υγιεινό φαγητό δεν είναι πια ταλαιπωρία·μάλλον μια γευστική απόλαυση, όποτε και όπου ευχαριστεί εσάς ή τους πελάτες σας.

Wok n Roll B2C Catering

Οι υπηρεσίες Wok n Roll Catering, με δυνατότητα εξυπηρέτησης μέχρι και 50 άτομα, έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε κάθε σας καλεσμένο μέσα από μία ποικιλία από sushi και γεύματα κινέζικης και υγιεινής κουζίνας. Είτε διοργανώνετε μία ξεχωριστή ή επαγγελματική δεξίωση, ή απλά ένα πάρτι γενεθλιών μεταξύ φίλων και συγγενών, το Wok n Roll μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο μενού υγιεινής ασιατικής κουζίνας με βάση τις ξεχωριστές σας ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις τιμές μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Wok n Roll B2B Catering

Εάν είστε εταιρεία catering, η οποία ψάχνει να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της, το Wok n Roll είναι εδώ για να συνεργαστεί μαζί σας με σκοπό να προσθέσετε στο μενού σας μία ποικιλία από ασιατικές γεύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και πιθανές συνεργασίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μεσημεριανές Προσφορές για Εταιρείες

Επιλέξτε από το μενού μία από τις μεσημεριανές μας προσφορές και τοποθετήστε την παραγγελία σας στο Wok n Roll. Εμείς θα φροντίσουμε να παραδώσουμε το γεύμα σας στο γραφείο σας κατά τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης. 

Τα γεύματα «Φτιαγμένα στις Ανάγκες Σας» είναι επίσης διαθέσιμα για μεσημεριανό. Ακολουθήστε τα 3 βήματα στον Πίνακα, επιλέγοντας Είδη Λαχανικών, Πρωτεΐνη και Συνοδευτικό και φτιάξτε ένα πλήρες γεύμα που ταιριάζει στις δικές σας καθημερινές ανάγκες και προτιμήσεις. Είναι εύκολο, ευέλικτο και, το σημαντικότερο, πολύ αποτελεσματικό!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας μεσημεριανής παράδοσης 12:00 - 14:45

Order Online