ΥΛΙΚΑ

ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ?

Η ανησυχία των καταναλωτών για την ασφάλεια των τροφίμων και την υγιεινή διατροφή έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρόφιμα που καταναλώνουν. Θέλουν να γνωρίζουν πώς έχει παραχθεί το κάθε τρόφιμο που χρησιμοποιούν στη διατροφή τους και πώς ορισμένα είδη τροφίμων μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής και καλής υγείας.

Καθώς το Wok n Roll υποστήριζει τη σημαντικότητα κατανάλωσης ποιοτικών και υγιεινών τροφίμων, πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Θέλουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη διαφάνεια όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων μας, παρέχοντάς σας με ουσιαστικές και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας.


ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ

Τα προϊόντα μας προέρχονται από αγρότες και κτηνοτρόφους, αφοσιωμένους στην εφαρμογή βέλτιστων μεθόδων εκτροφής ζώων και παραγωγής λαχανικών υψηλής ποιότητας, πληρώντας τα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων. Στόχος μας είναι η υποστήριξη τόσο ντόπιων όσο και ξένων παραγωγών οι οποίοι εργάζονται σκληρά για την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας.


ΚΡΕΑΣ & ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

Βοδινό Black Angus

Το Black Angus είναι γνωστό ότι παράγει υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας και θεωρείται ως το καλύτερο και πιο μαλακό κρέας στον κόσμο. Το βοδινό μας προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένους και πιστοποιημένους κτηνοτρόφους στην Ιρλανδία οι οποίοι εγγυούνται εξαιρετική γευστική εμπειρία.

Οφέλη στην υγεία: Το βοδινό αποτελεί μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης. Οι θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο βόειο κρέας - πρωτεΐνη, ψευδάργυρο, φώσφορο και σίδηρο – συμβάλλουν στην ανάπτυξη ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην πρόληψη της ανεπάρκειας σιδήρου.

Φρέσκο Κοτόπουλο

Το κοτόπουλό μας προέρχεται από τοπικούς πιστοποιημένους κτηνοτρόφους, οι οποίοι εκτρέφουν τα κοτόπουλά τους με τα υψηλότερα πρότυπα καλής μεταχείρισης και σε εκτροφές όπου οι κότες μπορούν να κινούνται ελεύθερα. Το ιδανικό αυτό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις μεθόδους εκτροφής, απαλλαγμένες από αλάτι και συντηρητικά, εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικό προϊόν.

Οφέλη στην υγεία: Το κοτόπουλο είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης χαμηλή σε λιπαρά και μια σημαντική πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών, όπως το σελήνιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, βιταμίνη Ε, βιταμίνες Β6 και Β12.

Χοιρινό

Συνεργαζόμαστε με τοπικές φάρμες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι χρησιμοποιούν ζωοτροφές υψηλής ποιότητας, προκειμένου να παράγουν υγιής και θρεπτικό χοιρινό κρέας.

Οφέλη στην υγεία: Το χοιρινό είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης, και είναι περίπου τόσο άπαχο όσο το κοτόπουλο. Περιέχει διάφορα μέταλλα και βιταμίνες (θειαμίνη, νιασίνη, Β6 και Β12) που συμβάλλουν σημαντικά στις λειτουργίες του σώματος και βοηθούν στον μεταβολισμό και την παραγωγή ενεργείας.Πάπια

Εισάγουμε την πάπια μας από Γερμανούς παραγωγούς, οι οποίοι συμμετέχουν σε συστημάτα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων (IFS - Διεθνές Πρότυπο Τροφίμων) και εφαρμόζουν διαδικασίες παραγωγής που είναι κατάλληλες για τα ζώα χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

Οφέλη στην υγεία: Το κρέας της πάπιας αποτελεί μια καλή πηγή ανόργανων άλατων και βιταμινών, όπως πρωτεΐνη, νιασίνη, φώσφορο, σίδηρο, ψευδάργυρο, βιταμίνη Β-6 και Β-12. Ωστόσο, το κρέας της πάπιας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και συνεπώς πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.Αυγά DHA Ωμέγα 3

Προμηθευόμαστε με φρέσκα αυγά, τα οποία παράγονται τοπικά από κότες που τρέφονται μόνο με φυσική τροφή που περιέχει άλγη, η οποία αναπτύσσεται σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον και είναι η πηγή των θρεπτικών DHA ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Οφέλη στην υγεία: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, και ειδικότερα τα DHA, πιστεύεται ότι παρέχουν ένα ευρύ φάσμα από οφέλη στην υγεία, όπως η σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, χαμηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης.


ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑΣκοτσέζικος Σολομός Label Rouge

Ο σολομός Σκωτίας του Wok n Roll παράγεται με βάση τις προδιαγραφές της Label Rouge (κόκκινη ετικέτα), σήμα υψηλής ποιότητας που χορηγείται από το γαλλικό Υπουργείο Γεωργίας για τα προϊόντα που αποδεικνύουν ανώτερη ποιότητα και γεύση. Ο σολομός τρέφεται με τροφή που αποτελείται εξ ολοκλήρου από προϊόντα θαλάσσιας προέλευσης, φυτικές ύλες, βιταμίνες και καροτενοειδή.

Οφέλη στην υγεία: Ο σολομός είναι πλούσιος σε πολυακόρεστα ωμέγα-3 λιπαρά οξεά που βοηθούν στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης και της πίεσης, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος.Λαυράκι

Το λαβράκι μας προέρχεται απευθείας από τοπικό ιχθυοτροφείο, το οποίο παράγει μερικά από τα καλύτερης ποιότητας λαβράκια στην περιοχή. Τρέφονται με βιώσιμες ιχθυοτροφές, απαλλαγμένες από αντιβιοτικά, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, ορμόνες και ζωϊκές πρωτεΐνες, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και υψηλή διατροφική αξία.

Οφέλη στην υγεία: Το λαβράκι είναι χαμηλό σε λιπαρά και μια εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Επίσης, παρέχει μαγνήσιο και κάλιο και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β-6.Κιτρινόπτερος Τόνος

Προμηθευόμαστε τον κιτρινόπτερο τόνο μας από επιλεγμένους διεθνείς προμηθευτές που συνεργάζονται στενά με βιώσιμα ιχθυοτροφεία, τα οποία ψαρεύουν τα ψάρια σε ανοικτή θάλασσα και υπόκεινται σε έλεγχο ποιότητας από εξειδικευμένους επεξεργαστές. Το προϊόν φτάνει στην κουζίνα μας σε συσκευασία υπό κενό (vacuum packaging), βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της ποιότητας και στην πρόληψη μόλυνσης.

Οφέλη στην υγεία: Ο τόνος αποτελεί μια εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων τα οποία συνδέονται με τη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων. Επίσης, περιέχει μαγγάνιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και σελήνιο, αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 


Στέβια

Η Στέβια είναι ένα είδος φυτού το οποίο παράγει μια γλυκαντική ουσία που ονομάζεται στεβιόζη. Η ουσία αυτή έχει μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από τη ζάχαρη και σχεδόν μηδενική θερμιδική αξία. Χρησιμοποιείται ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία από τη ζάχαρη, καθώς τα γλυκαντικά από στέβια δεν περιέχουν υδατάνθρακες και έτσι δεν επηρεάζουν τη γλυκόζη στο αίμα.

Οφέλη στην υγεία: Η στέβια έχει πολύ χαμηλή θερμιδική αξία και είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο και σίδηρο. Αποτελεί μια ιδανική λύση για τη διατήρηση του σωματικού βάρους και για ανθρώπους με διαβήτη.

Order Online