ΦΙΛΟΣΟΦIΑ

Για ένα εύκολο και υγιεινό τρόπο ζωής

Το Wok n Roll, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα ενός ποιοτικού και υγιεινού φαγητού, έχουμε συγκεντρώσει μία ομάδα από τους καλύτερους προμηθευτές και σεφ καθώς και τον πιο έμπειρο Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Γιάννη Κερίμη, για να προσφέρουμε ποιοτικά και υγιεινά ασιατικά γεύματα, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

Στόχος μας είναι να φροντίζουμε για την υγεία σας. Γι’αυτό και έχουμε δημιουργήσει ένα γαστρονομικό ταξίδι από υγιεινά και φρέσκα ασιατικά γεύματα που θα εμπνεύσουν ένα υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής. Όλα μας τα φαγητά φτιάχνονται με τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά, διασφαλίζοντας ότι το φαγητό σας είναι αυτό που πρέπει να είναι.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η κινέζικη κουλτούρα για το φαγητό πρόκειται για την απόλυτη ισορροπία και μία τεράστια ποικιλία υλικών – από λαχανικά, δημητριακά και φρούτα μέχρι κρέας, πουλερικά και ψάρι. Ωστόσο, η προετοιμασία ποιοτικού κινέζικου φαγητού απαιτεί μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Γι’αυτό και το Wok n Roll έχει συγκεντρώσει μία ομάδα από επαγγελματίες σεφ, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά και τις σωστές μεθόδους μαγειρέματος, με στόχο τη δημιουργία υγιεινών και ισορροπημένων γευμάτων χωρίς συμβιβασμό στη γεύση. Και επειδή πιστεύουμε στη σημαντικότητα του υγιεινού τρόπου ζωής, τα πιο δημοφιλή μας πιάτα κινέζικης κουζίνας φτιάχνονται με στέβια.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Φτιαγμένη από φρέσκα υλικά που προέρχονται από τους καλύτερους τοπικούς και Ασιάτες προμηθευτές, η ιαπωνική κουζίνα του Wok n Roll είναι κάτι περισσότερο από ένα εύγεστο μεσημεριανό ή βραδινό. Είναι απλό, υγιεινό και θρεπτικό. Με άλλα λόγια, προσφέρουμε ό,τι καλύτερο και πιο εκλεκτό.

ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το Wok n Roll, σε συνεργασία με τον Κλινικό Διαιτολόγο –Διατροφολόγο, Γιάννη Κερίμη, έχει σχεδιάσει μια σειρά από υγιεινά και θερμομετρημένα γεύματα τα οποία περιέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και συμβάλλουν στην καθημερινή σας άσκηση και γενική ευεξία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την καρτέλα «Κουζίνα Υγιεινής Διατροφής».

Order Online