ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Οι σεφ μας στο Wok n Roll χρησιμοποιούν υγιεινές μεθόδους μαγειρέματος και υγιεινά λιπαρά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα που φτάνουν στο πιάτο σας διατηρούν τη βέλτιστη θρεπτική τους αξία και βιταμίνες.

Sous-Vide

Το sous-vide που στα γαλλικά σημαίνει «εν κενώ» είναι μια μέθοδος μαγειρέματος τροφίμων, τα οποία σφραγίζονται σε αεροστεγές πλαστικές σακούλες οι οποίες μπαίνουν στο νερό και μαγειρεύονται περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο σε σταθερή θερμοκρασία. Αυτή η μέθοδος εντείνει τις φυσικές γεύσεις και διατηρεί τη θρεπτική ποιότητα των τροφίμων, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά δεν χάνονται.

Stir Fry

Το stir frying (σοτάρισμα) είναι μια κινεζική τεχνική μαγειρέματος κατά την οποία τα υλικά τηγανίζονται σε μικρή ποσότητα λαδιού σε υψηλές θερμοκρασίες με διαρκές ανακάτεμα. Ως εκ τούτου, τα υλικά μαγειρεύονται γρήγορα, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες, το χρώμα και την υφή τους.

Σπιτικές Σάλτσες

Όλες μας οι σάλτσες ετοιμάζονται φρέσκες στην κουζίνα μας, προκειμένου να ελέγχουμε την ποσότητα αλατιού και ζάχαρης που προστίθενται στα γεύματά σας.

Σπιτικές Συνταγές

Όλες μας οι συνταγές είναι εμπνευσμένες από τους σεφ μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις γευστικές τους αισθήσεις - γλυκό, πικρό, αλμυρό και ουμάμι (λέξη ιαπωνική που σημαίνει καλή γεύση ή νοστιμιά) – για να δημιουργήσουν το τέλειο μείγμα υλικών και την επιθυμητή γεύση.

Order Online