ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Για έναν εύκολο και υγιεινό τρόπο ζωής

Το Wok n Roll, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα ενός ποιοτικού και υγιεινού φαγητού, έχουμε συγκεντρώσει μία ομάδα από τους καλύτερους προμηθευτές και πιο έμπειρους διατροφολόγους και σεφ για να προσφέρουμε ποιοτικά γεύματα υγιεινής διατροφής, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

Στόχος μας είναι να φροντίζουμε για την υγεία σας. Γι’αυτό και έχουμε δημιουργήσει ένα γαστρονομικό ταξίδι από εύγεστα, φρέσκα και εύκολα προσβάσιμα ασιατικά γεύματα που θα εμπνεύσουν έναν υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής. Όλα μας τα φαγητά φτιάχνονται με τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας σας μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η κινέζικη κουλτούρα για το φαγητό πρόκειται για την απόλυτη ισορροπία και μία τεράστια ποικιλία υλικών – από λαχανικά, δημητριακά και φρούτα μέχρι κρέας, πουλερικά και ψάρι. Ωστόσο, η προετοιμασία ποιοτικού κινέζικου φαγητού απαιτεί μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Γι’αυτό και το Wok n Roll έχει συγκεντρώσει μία ομάδα από επαγγελματίες σεφ, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά και τις σωστές μεθόδους μαγειρέματος, με στόχο τη δημιουργία υγιεινών και ισορροπημένων γευμάτων χωρίς συμβιβασμό στη γεύση. 

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Φτιαγμένη από φρέσκα υλικά που προέρχονται από τους καλύτερους τοπικούς και Ασιάτες προμηθευτές, η ιαπωνική κουζίνα του Wok n Roll είναι κάτι περισσότερο από ένα εύγεστο μεσημεριανό ή βραδινό. Είναι απλό, υγιεινό και θρεπτικό. Με άλλα λόγια, προσφέρουμε ό,τι καλύτερο και πιο εκλεκτό.

ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το Wok n Roll, σε συνεργασία με εξειδικευμένο διατροφολόγο, έχει σχεδιάσει μια σειρά από γεύματα υγιεινής διατροφής που μπορείτε να βρείτε στο εστιατόριο μας ή σε διάφορα σημεία πώλησης για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, είτε αυτοί είναι να αδυνατίσετε ή να ενδυναμώσετε τους μύες σας.

Όλα μας τα γεύματα είναι χαμηλά σε θερμίδες και περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για βέλτιστη αθλητική απόδοση, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα από το μενού του εστιατορίου ή προ-συσκευασμένα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την σελίδα Κουζίνα Υγιεινής Διατροφής.

Order Online