ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Αλλάζοντας συνήθειες για έναν καλύτερο και υγιεινό τρόπο ζωής!

Οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες και η σωματική άσκηση αποτελούν τα θεμέλια της σωματικής και ψυχικής μας ευεξίας. Το φαγητό που τρώμε επηρεάζει όχι μόνο την εμφάνισή μας, αλλά, σημαντικότερα, τη διάθεσή μας.

Όπως η καρδιά, το στομάχι και το συκώτι, έτσι και ο εγκέφαλος είναι ευαίσθητος σε αυτά που καταναλώνουμε και ο συνδυασμός μιας καλής διατροφής με τακτική σωματική άσκηση ενισχύει την αντοχή και ενέργεια μας στις καθημερινές δραστηριότητες, την παραγωγικότητα μας στην δουλειά ενώ αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας βελτιώνοντας τις κοινωνικές μας ικανότητες.

Ωστόσο, η απόφαση να αλλάξει κανείς τις διατροφικές του συνήθειες αποτελεί μεγάλο άλμα και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια.

Το Wok n Roll είναι εδώ για να σας στηρίξει στην προσπάθεια αυτή μέσω υγιεινών γευμάτων που περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες για το σώμα σας. Σχεδιασμένα σε συνεργασία με τον Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, Γιάννη Κερίμη, η υγιεινή κουζίνα του Wok n Roll περιλαμβάνει διάφορα πλήρη γεύματα, σαλάτες, πιάτα με κινόα και τορτίγιες.

Η υγεία σας έχει προτεραιότητα!

You can enjoy our fitness meals fresh from our restaurant menu.

 

Γεύματα Υγιεινής Διατροφής με βάση τη διατροφή σας

Εάν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε γεύματα υγιεινής διατροφής του Wok n Roll στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον διατροφολόγο σας για να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα διατροφής με βάση το μενού υγιεινής διατροφής μας. Εμείς, θα φροντίσουμε να παραδώσουμε τα γεύματα σας στο σπίτι ή το γραφείο σας την ώρα που επιθυμείτε.

Order Online