ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Wok n Roll - Η Ιστορία  

Η ιστορία του Wok n Roll ξεκίνησε με τον Μαρίνο Τσιορβά, έναν ιδρυτή που το πάθος του για ποιοτικό ασιατικό φαγητό έχει καλλιεργηθεί μέσα από μία ζωή αφιερωμένη στο εστιατόριο ασιατικής κουζίνας που διατηρούσε η οικογένεια του.

Από μικρή ηλικία, πίστευε στο καλό και εκλεκτό φαγητό, φτιαγμένο από τα πιο φρέσκα υλικά και τους πιο έμπειρους στον τομέα.  Έτσι, χρόνια αργότερα, δημιούργησε το δικό του εστιατόριο με στόχο να προσφέρει ξεχωριστές και ποιοτικές κινέζικες και ιαπωνικές συνταγές.  

Σήμερα, το εστιατόριο Wok n Roll, έχοντας προσθέσει την κουζίνα υγιεινής διατροφής, αντιπροσωπεύει έναν εντελώς καινούριο τρόπο ζωής: Αυτόν της ποιοτικής ασιατικής κουζίνας που αναδεικνύει την καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός σύγχρονου υγιεινού τρόπου ζωής.

Με σκοπό τη διασφάλιση υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και τη βελτίωση εξυπηρέτησης πελατών, το Wok n Roll έχει αποκτήσει τις πιστοποιήσεις CYS ISO EN 9001:2008 No. QS.1.16.014 και CYS ISO EN 22000:2005 No. HC.16.003, τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας στον κόσμο.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτών των προτύπων είναι η βελτίωση της απόδοσης και του τρόπου λειτουργίας του εστιατορίου μας, η οποία βασίζεται σε διάφορες αρχές διαχείρισης ποιότητας, προκειμένου οι πελάτες μας να λαμβάνουν υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας. Με τα πρότυπα CYS ISO EN 9001:2008 και CYS ISO EN 22000:2005, το Wok n Roll θέτει σε λειτουργία διαδικασίες που επιτρέπουν να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας του σε όλα τα επίπεδα και να πραγματοποιεί ελέγχους για την ασφάλεια στην ετοιμασία των τροφίμων και ροφημάτων, εξασφαλίζοντας ότι το φαγητό σας είναι ασφαλές.

 


Επιπλέον, το Wok n Roll είναι περήφανος υποστηρικτής του CY DIABEATERS, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τα παιδιά με διαβήτη τύπου 1. Ως μέρος του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από πιάτα με στέβια και το 10% των πωλήσεων από τα πιάτα αυτά δίνεται στο CY DIABEATERS για να υποστηρίξουμε τον πολύτιμο σκοπό τους.

Order Online