Στο Wok n Roll δημιουργούμε ποιοτικές ασιατικές γεύσεις μέσα από εκλεκτές ασιατικές συνταγές που αναδεικνύουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Και αυτό γιατί το Wok n Roll δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη γεύση, αλλά την ικανότητά μας να προσφέρουμε ποιοτικό ασιατικό φαγητό, φτιαγμένο πάντα από τα πιο φρέσκα, υγιεινά και θρεπτικά υλικά.

sushi

KINEZIKH KOYZINA

Γλυκιές, αλμυρές, πικάντικες ή ξινές, οι γεύσεις στο Wok n Roll είναι πολλές. Διαλέξτε ένα από τα μοναδικά μας πιάτα, και απολαύστε πλούσιες και ποιοτικές γεύσεις κινέζικης κουζίνας.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Υγιεινές και απολαυστικές μπουκιές sushi, φτιαγμένες από τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά. Από nigiri και sashimi μέχρι California rolls και σαλάτες, η ιαπωνική μας κουζίνα προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε sushi.

ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τότε η κουζίνα υγιεινής διατροφής του Wok n Roll είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Τα γεύματα υγιεινής διατροφής μας είναι πάντα φρέσκα και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές θρεπτικές αξίες.

ΥΓΙΕΙΝΑ ΥΛΙΚΑ

Στο Wok n Roll, νοιαζόμαστε για την ποιότητα των συνταγών μας, γι’αυτο και φροντίζουμε να προμηθευόμαστε τα υλικά μας από τους καλύτερους τοπικούς και Ασιάτες προμηθευτές, ώστε να απολαμβάνετε την καλύτερη τους γεύση και θρεπτική αξία. Είμαστε επιλεκτικοί για το τι μπαίνει στο πιάτο ή το κουτί σας. Συμβιβαζόμαστε μόνο με τα καλύτερα και πιο φρέσκα.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Το πάθος μας για την ασιατική κουζίνα πηγάζει από την μοναδικότητα και αγνότητα των συνταγών της. Για εμάς, είναι κάτι σαν κληρονομιά ή απλά ένα ταλέντο που έχει καλλιεργηθεί μέσα από την οικογένεια του Wok n Roll. Και καθώς είναι εξίσου δυναμική και νόστιμη με κάθε άλλη, η ασιατική κουζίνα αποδεικνύει διαρκώς την αξία της.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Το Wok n Roll, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για έναν καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα ενός ποιοτικού και υγιεινού φαγητού, έχουμε συγκεντρώσει μία ομάδα από τους καλύτερους προμηθευτές και πιο έμπειρους διατροφολόγους και σεφ, με στόχο να δημιουργήσουμε γεύματα υγιεινής διατροφής, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

Order Online