ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Υλοποιήστε τους Στόχους Σας!

Η κουζίνα υγιεινής διατροφής του Wok n Roll, έχοντας σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Γιάννη Κερίμη, προσφέρει μία ποικιλία από θερμομετρημένα γεύματα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά – πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες, μαγνήσιο, σίδηρο και άλλα – για να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε εύκολα μια υγιεινή διατροφή.

Μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματα μας φρέσκα από το μενού του εστιατορίου.

Ειδικά Πακέτα 

Όλα τα πακέτα του Wok n Roll έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ενισχύσουν την απόδοση της άσκησής σας αλλά και να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας σας. Επιλέξτε ένα από τα τρία πακέτα που επιθυμείτε να λαμβάνετε σε εβδομαδιαία βάση, και τοποθετήστε την παραγγελία σας στο Wok n Roll.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ειδικά πακέτα υγιεινής διατροφής, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. Πακέτα - επιλέξτε το πακέτο της αρεσκείας σας 
  2. Επικοινωνήστε - επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για να τοποθετήστε την παραγγέλια σας
  3. Φαγητό - η ομάδα των έμπειρων σεφ μας θα ετοιμάσουν το φαγητό σας με τις υψηλότερες προδιαγραφές
  4. Παράδοση - το φαγητό σας θα παραδοθεί στο σπίτι ή το γραφείο σας

 

 

Εξατομικευμένα Προγράμματα Υγιεινής Διατροφής

Λάβετε ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας θρεπτικές απαιτήσεις και στόχους. Ο έμπειρος Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος μας είναι εδώ για να σας συμβουλεύσει και να σχεδιάσει για εσάς ένα εντελώς εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με γεύματα Wok n Roll. Αφού οριστικοποιήσετε τους στόχους σας, το πρόγραμμα διατροφής σας θα σταλεί στο Wok n Roll, και εμείς θα φροντίσουμε να το παραδώσουμε φρέσκο στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Ερωτήσεις για τον Διατροφολόγο μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα διατροφής που προσφέρουμε ή την υγιεινή σας διατροφή, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε απωρείες έχετε.

Take Our Survey!